Skip to content

Decorontwerp ter promotie van exclusieve boektitel voor Storytel.

Een realistisch scheepswrak ter promotie van het nieuwe boek Mayday van Suzanne Vermeer laten stranden aan de kust van Zandvoort. Natuurlijk, geen probleem! In samenwerking met Glasnost PR & Storytelling bureau en Bureau JEZ events heb ik een deel uit het boek gevisualiseerd. In Mayday raakt Charlie Mullers broer onder verdachte omstandigheden vermist, waarna ze zelf op onderzoek uitgaat om de waarheid te achterhalen. Een voicemail die Charlie de avond voor de vermissing ontvangt, speelt hierbij een belangrijke rol.

De zeilboot uit het boek is te groot om 1:1 na te bouwen en te plaatsen op het strand en daarom heb ik gekozen om het schip op twee manieren te kantelen, zodat alleen het puntje te zien is. Dit behoudt het realistische effect maar zorgt voor sneller transport, lagere kosten én een veilige plaatsing rondom badgasten. 

Opdracht:

Ontwerp + realisatie

Klant:

Storytel & Bureau JEZ | Eefke Zoetmulder

Locatie:

strand van Zandvoort

Voor een Storytel activatie op het strand heeft Stef voor ons een wrakstuk gemaakt. Wat ik erg prettig vond in de samenwerking is dat hij snel kon schakelen als ik iets nodig had en dat hij mij gaande het project op de hoogte hield van de voortgang. Stef is creatief, betrouwbaar en enthousiast. Erg prettig om mee samen te werken. Het resultaat was spot on tot in de details. 

Eefke Zoetmulder

(Bureau JEZ)