Skip to content

Uitvoerend producent

Hier met dat to-do-lijstje!

“Leun achterover en geniet van je event”
“Schakelen met de overige disciplines gaat altijd moeiteloos”
“Het moet in één keer goed. Ruimte voor verwarring is er niet”

De catering, video en fotografie, techniek, alle afspraken met tientallen partijen; word jij al moedeloos als je kijkt naar de to-do lijst voor het aankomende event? Al dat geregel, die telefoontjes, die mailtjes! Er zijn zoveel bordjes om hoog te houden dat je niet meer weet waar je moet beginnen.

Regelneef Stef

Dat met die bordjes is zo opgelost: geef die to-do-lijst aan mij, dan kun jij hem afstrepen en zorg ik ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Ik ben een ervaren productieleider en weet als geen ander planningen en budgetten scherp in het oog te houden en mensen aan te sturen. Bovendien heb ik op alle denkbare vlakken contacten van wie ik weet dat ze goed werk leveren. En dat moet, want ik neem geen genoegen met een 8. Wie mij een opdracht geeft, kan uitgaan van een 10.

Uitvoerend producent

Van musicalproductie en boeklancering tot jubilea en events, ik zorg ervoor dat het soepel verloopt en regel alle randzaken die daarvoor nodig zijn.

Niet alleen binnen de muren van het theater ben ik een prof, diverse gemeentes en reclamebureaus hebben meerdere keren een beroep op mij gedaan om events of (virtuele) stakeholder-meetings te produceren. Ik ben je ogen en oren. Ik zorg ervoor dat iedereen weet wat er moet gebeuren, dat de planning niet in het honderd loopt én hou ondertussen in de gaten dat alles wat in beeld komt, past in de tijd waarin het shot zich afspeelt.

Stef is niet alleen uitvoerend producent, maar voert ook decor opdrachten uit.