Skip to content

Openingsceremonie ‘Door de ogen van Monet’

Voor de officiële opening van Door de ogen van Monet op woensdag 2 juni 2021 werd ik gevraagd om de logistiek en uitvoering te regelen voor de gemeente Zaanstad.

Omdat de ceremonie een gezamenlijke actie van zes verschillende partijen was, werd ik ingeschakeld om alle ideeën te verzamelen, te verbeteren en samen te voegen tot een kloppend draaiboek. Het concept lag er voor 75%, ik vulde het aan tot 110%!

Alle onderdelen die in mijn draaiboek stonden heb ik gepland, geboekt, besproken, gemaild en vastgelegd (zowel in afspraken, als financieel) om de opdrachtgever te ontzien. Enkele voorbeelden hiervan: de catering, het decor voor de dans act (ontworpen en gebouwd + geleverd op locatie, in de buitenlucht op een brug), 1,5 meter markering, een fotograaf voor de persfoto, een videograaf + twee extra camera’s voor de after movie, een draadloze stereo speaker voor de dans act, het schoonmaken van de openbare ruimte én een live-kunstenares uit Haarlem om het gehele event in 30 minuten op een doek te schilderen.

Opdracht:

Uitvoering

Klant:

Gemeente Zaanstad | Stichting Marketing Zaanstad, Fluxus, Stichting Monet, Bullekerk en het Zaans Museum.

“Zeer tevreden over de organisatie van Stef, zeker met de omstandigheden in acht genomen is de opening echt een feest geworden.”

Els Bakker

voorzitter Stichting Monet