Totaaloverzicht decorontwerp ZOOnite

ZOOnite 2024 - Ouwehands DierenPark

Visual Storytelling is een krachtige manier om je expert status neer te zetten. studio HB Staging zorgt ervoor dat in een fysieke omgeving de essentie van het verhaal, of van jouw product of bedrijf zichtbaar wordt door middel van een innovatief decorontwerp. Dat kan op een heel realistische manier, maar ook in een conceptuele vorm.  

 

Kwaliteit tot in de puntjes en verder

Visual Storytelling zorgt voor verwondering. Alles draait om de manier van vertellen. Of je nu een boek onder aandacht wil brengen, een commercial wil maken, zichtbaar wil zijn op een groot live evenement of een theatershow wil neerzetten, wat de klant of het publiek ziet, moet trouw zijn aan het verhaal. Elk detail moet kloppen.

 

Een onvergetelijke ervaring

Wanneer dat zo is, gaan we graag nog een stap verder. Wij brengen jouw verhaal op een creatieve, unieke wijze. Wij willen het publiek intrigeren, nieuwsgierig maken, en dus zorgen we ervoor dat het iets krijgt dat het niet eerder heeft gezien. Op die manier kunnen onze klanten zich sterk onderscheiden, wat hun expertstatus bevestigt.

Opdracht:

Ontwerp + realisatie

Klant:

Chantal Verburg | Ouwehands Dierenpark

“Het decorontwerp wordt getekend in SketchUp maar in het echt zie je goed hoe alle keuzes samenkomen en (de show) tot leven komt! Deze samenwerking is heel soepel, Stef denkt mee en heeft goede ideeën. Uiteindelijk staat er iets heel magisch en bijzonders! ”

Chantal Verburg

(Marketing manager, Ouwehands Dierenpark)