Skip to content

Video-mapping voor marketing video

Op een unieke én opvallende manier je bedrijf online presenteren in een twee minuten durende video; dat was de wens van Farid, nadat ik in mijn bedrijfspresentatie had laten zien wat theaterdecor kan doen. De video moest pakkend, enthousiasmerend én bijzonder zijn, waarbij de USP’s van De Presentatiemaker werden aangestipt.

Ik startte door een concept te maken en vervolgens een storyboard. Bij de eerste intake hebben we dit storyboard besproken en verder ontwikkeld. De muziek werd gemonteerd, de visuals werden op de maat gemaakt en vervolgens geprojecteerd op zijn bedrijfslogo, de letters: DPM. Deze letters zijn gemaakt van EPS isolatie (piep)schuim en zijn 1,2 meter breed en 1,5 meter hoog. Ze zijn afgewerkt met de bedrijfskleuren licht- en donkerblauw met een witte voorzijde, zodat ze ook in het kantoor van De Presentatiemaker mooi tot hun recht komen. Een leuk project én een tevreden klant die binnen de kortste keren een mooie opdracht binnen sleepte nadat een potentiële klant de video zag.

Opdracht:

Concept + ontwerp + realisatie

Klant:

De Presentatiemaker | Farid Heinsius

Testimonial

“Vanaf het idee, de creatie tot en met de uitvoering is het video-mapping project geslaagd! Met resultaat, want via de video haalde ik direct een nieuwe opdracht binnen.”

Farid Heinsius (De presentatiemaker)